Skoči na glavno vsebino
Select Page

December je tudi letos prinesel polno veselja in prazničnega vzdušja. Na začetku decembra smo okrasili učilnico z božičnim vlakom, ki nam je pripeljal dva vagona polna daril. Smrečico smo okrasili s svetlečimi balončki in snežno belimi zvezdicami iz papirja. 

Posebno domače in toplo doživetje sta nam pripravili ljudski pevki Greta in njena mama Cvetka. Učenci so uživali v poslušanju ljudskih pesmi, ob koncu srečanja so zapeli in s pomočjo gospe Cvetke zaigrali na njeno kitaro.  

Pripravili smo tudi okusne praznične medenjake iz katerih smo izdelali medene smrečice s snežinkami. Vonj sveže pečenih piškotov je napolnil šolske prostore, kar je še dodatno prispevalo k prazničnemu vzdušju.

Na povabilo društva Sožitje smo si v Filmskem gledališču Idrija ogledali film “Gajin svet 2” . Po končanem filmu pa je sledilo presenečenje saj je vse navzoče obdaril dedek Mraz.

Na praznični čajanki sta se nam pridružili ravnateljica Ivica in pomočnica Zdenka.   

Posebno presenečenje smo doživeli, ko je na naša vrat potrkal dedek Mraz. Otroci so se ga zelo razveselil, saj je s seboj prinesel poln koš daril. 

Vesel december  je bil resnično čaroben in nepozaben. Praznične dejavnosti so učence povezale, spodbudile kreativnost ter ustvarile prijetno in tople občutke med vsemi prisotnimi. Decembrska čarobnost nas bo spremljala še dolgov v novo leto 2024.

 

 

 
 
 
 
Dostopnost