Skoči na glavno vsebino
Select Page

Letos so učenci mamice ob materinskem dnevu presenetili z lesenim stolčkom. Že na začetku marca pa je vsak učenec povedal nekaj lepega o svoji mami.

Moja mama je pridna in rada kuha. Lepo dela v domu penzionistov. Potem pride domov in skuha južno. Najbolje pripravi belo meso. Z mamo skuhava tudi makarone. Z mamo rada poslušava muziko. Najraje imava Halida Bešlića. Ima lepe, rjave, dolge lase. Najraje jo imam na svetu, ker mi vse kupi.

Almedin Mujić

Moja mami je pridna, ker mi dovoli imeti telefon. Z mamo se rada igram trgovino. Jaz nakupujem, mama je prodajalka. Z mamo rada jem čokolatine in Smoki. Skupaj gledava filme. Moja mama je lepa, ker ima blond lase. Mama, jaz in Tobi se radi igramo. Z mamo radi kuhava. Narediva palačinke s čokolado. Mamico imam rada, rada jo objamem in ji dam lupčka.

Blažka Štravs

Moja mama rada čisti, pomiva po tleh, skuha južno, opere perilo in v domu pomaga starim ljudem. Včasih gre z reševalcem v Ljubljano. Tam počaka in se vrne nazaj domov. Z mamo rad gledam televizijo, kviz, Mr Beana, Pujso Pepo in Dobro jutro komšija. Rada greva ven, na sprehod do proizvodnje. Na sprehodu se pogovarjava o tem, da bom bil mehanik. Skupaj gremo v Bosno, kjer jemo čevape in burek. V Bosni se z mamo voziva s kolesom, pereva avto in kosiva travo. Moja mama vozi avto. Z mamo greva v Ljubljano v Bauhaus, Tedi in Primark.

Ahmet Pjanić

Dostopnost