Skoči na glavno vsebino
Select Page

Končno smo dočakali dan, da smo se ponovno lahko vrnili v šolo. Stvari so se nekoliko spremenile a smo kljub temu veseli, da bomo konec šolskega leta pričakali skupaj. Ob lepem vremenu smo učilnico prestavili na prosto, veliko časa pa smo izkoristili tudi za sprehode in opazovanje narave.

Učenci so ob ponovnem prihodu v šolo povedali:

Doma smo bili, ker je bil koronavirus. Doma sem pisal domačo nalogo. Ajla mi jo je sprintala. Morali smo si umivati roke in nismo se smeli dotikati prijateljev. Z Ajlo sva pripravila Zoom in sva počakala, potem je bilo lepo. Na Zoomu smo naredili čebelo. Marta nam je dala naloge na računalnik. Naredil sem zajca, in ladjo. Ajla mi je pomagala. Učili smo se, kaj bomo po poklicu. Jaz bom mehanik, ko bom velik. Z Ajlo sva hodila na sprehode. Na sprehodu sem videl Marto in frizerko Alenko. V Hofer sem šel z masko, moral sem si razkužiti roke. Nič se nisem dotikal. Vesel sem, ker sem prišel nazaj v šolo. Najbolj sem pogrešal Blažko, Majdo in Marto.

Ahmet Pjanić

V šolo nismo hodili, ker je bil koronavirus. Moramo nositi maske in si razkuževati roke. Doma sem pospravljala brisače, posesala sem sobo. Tudi Maticu sem pomagala. Doma smo naredili hišico za orodje. Ati, Matic in Ožbolt jo bodo pobarvali. Doma sem se veliko igrala, lovila sem slepce in jih božala. Nič mi ni bilo dolgčas, samo Evo sem pogrešala.

Blažka Štravs

Doma smo bili zaradi virusa. Šola je bila zaprta, zato smo se videli na Zoomu. Delala sem naloge, potem sva jih z mamo poslale Marti na mail. Zaradi virusa smo morali biti doma in zato smo bili zdravi. Ostala sem zdrava, zato sem lahko prišla spet v šolo. Pogrešala sem šolo, sošolce in učiteljici. Doma sem pomagala mami, sem postiljala posteljo, pometala in pomivala hodnik. Delala sem nalogo v zvezek. Najbolj je bilo lepo, ko smo imeli Zoom in smo se videli. Smo se pogovarjali in delali čebelice. Tudi lutke smo naredili, jaz sem bila lisica. Komaj sem čakala, da bo spet šola.

Eva Bonča

Dostopnost