Skoči na glavno vsebino
Select Page

Šli smo k frizerki. Ime ji je bilo Alenka. Naredila mi je dva srčka roza barve. Naredila mi je tudi kitko. Frizerka je Ahmetu umila lase s šamponom. Lase mu je posušila s fenom. Pri Alenki je bilo lepo, ker zna fino narediti kitko. Alenka ima dolge lase. Tudi jaz sem jo počesala. Ko me bo videl ata s tako frizuro, mi bo rekel, da sem lepa. Ata bo vesel, pa tudi Ožbolt, Izak, mami in Matic bodo rekli, da sem lepa.

Blažka Štravs

Bil sem pri frizerki Alenki. Alenka nas je postrigla. Mene je počesala. Pobarvala mi je lase z modro barvo. Tudi Ahmeta in Blažko je pobarvala.

Almedin Mujić

Šli smo v frizerski salon. Frizerka Alenka nam je pokazala slike barv. Vprašala nas je, kdo bo moder, kdo bo plav, kdo bo imel rumeno barvo. Imela je tudi rdečo in oranžno barvo. Pokazala nam je havbo, Usedel sem se na stol. Na glavo mi je dala havbo. Iz havbe piha veter. Potem me je Alenka okopala. Umila mi je lase in me postrigla. Na glavo mi je dala gel in modro barvo. Blažki je naredila frizuro. Na glavo ji je naredila srček in ji spletla kitko. Blažka je bila lepa.

Ahmet Pjanić

Dostopnost