Skoči na glavno vsebino
Select Page

V šoli smo imeli tablice. Igrala sem igrice. K nam je prišel učitelj Nejc. Igrali smo se kviz. Zmagala sem na kvizu. S tablico sem slikala in snemala. Na sliko sem dala krono in rožico. Lepo je bilo.

Blažka Štravs

Prišel je Nejc.Pokazal nam je, kako se prižge tablice. Igrali smo se kviz in sem zmagala. Na kvizu moraš pritisniti na gumb. Na tablici je bil trikotnik, krog in kvadrat in smo pritisnili. Če si kliknil prav, si dobil kljukico.Če si narobe odgovoril, si dobil rdeč cvek.   Pošiljali smo gmail. Marti sem poslala sliko. Nejc je fajn, ker nam je prinesel tablice. Še bi se igrala z računalnikom. Gledala bi punčke, ki grejo v trgovino in kupujejo.

Eva Bonča

Nejc je prišel in prižgali smo tablice. Pogledali smo na YouTube. Igrali smo se kviz. Na kvizu smo izbrali smo živali, ki imajo kožuh. Pisali smo Marti in ji poslali slike. Bila je vesela. Slikal sem s tablico. Jaz sem slikal Almedina in Julijo. Tudi Nejcu smo poslali gmail. Naučil nas je, kako se naštima uro. Ura je zvonila. Nejc je bil vesel in je rekel, da bo še prišel. Spet bo prinesel tablice.

Ahmet Pjanić

Danes smo pisali na tablice. Učitelj nas je naučil, kako se piše in kako se prižge uro, ko hočemo spat. Ura nas potem zbudi. Bilo je lepo.

Almedin Mujić

Dostopnost