Skoči na glavno vsebino
Select Page

Šli smo na izlet. Videli smo planine. Z nami je šel Nace. Pokazal nam je uro in videli smo koliko časa smo hodili. Nace nam je dal bombone, ker smo pridni. Dolgo smo hodili, potem smo se ustavili in imeli malico. Nace nam je pokazal zemljevid. Nace nam je naročil palačinke s čokolado. Zahvalili smo se mu, ker nas je peljal v hribe.

Eva Bonča

Na izletu je bilo lepo. Videli smo hribe, kočo in kužka. V Sorici smo videli kip moža. Ta mož je bil slikar. Bilo mi je všeč, ker me je Nace peljal v hribe. Nabral nam je brusnice. Videl sem gobe. Pot je bila lepa. Na koncu sem dobil štampilko.

Almedin Mujić

Na izletu je bilo lepo. Šli smo na Soriško planino. Peljali smo se z rdečim kombijem. Ustavili smo se in videli kip slikarja. Šli smo naprej so Soriške planine. Ustavili smo se pri lepi hiši. Tam smo malicali. Potem smo hodili in se ustavili pri lesenem medvedu. Naprej smo šli peš. Gledali smo zemljevid. Videli smo jezero, ki ga rabijo za sneg. V koči smo jedli čokoladne palačinke. Ko sem pojedla, sem šla na tobogan. Potem smo se peljali nazaj v šolo.

Blažka Štravs

 

Dostopnost