Skoči na glavno vsebino
Select Page

Plezal sem. Bilo je lepo. Peter nam je pokazal, kaj vse rabimo za plezanje. Peter ima vrvi in konopce. Oblekel mi je pas in me dal na en štrik. Šel sem plezat na steno. Moral sem premikati roke in noge. Prijemal sem se za kamne na steni v mali telovadnici. Eva in Blažka sta prišli do vrha. Ahmet je šel do pol vrha. Tudi jaz sem prišel do polovice. Preplezal bi visok grič, če bi znal plezati tako kot Peter.

Almedin Mujić

Šli smo v Modro dvorano. Peter nam je pokazal, kako se pleza. Dal nam je pas okrog pasu in nog. Obula sem si čevlje in Peter me je dvignil s štrikom. Plezala sem. Bila sem zelo vesela, ker smo se tudi guncali. Splezala sem do vrha in potrobila. Peter je fajn, ker zna fino plezati. Drugo leto bi rada še plezala. Najbolj mi je bil všeč Peter ker je lep in se smeje.

Eva Bonča

Danes smo plezali in se guncali v mali telovadnici. Najprej smo se ogreli. Malo smo tekli in hodili kot miške. Visoko sem splezala in na koncu potrobila. Nič me ni bilo strah.

Blažka Štravs

Peter mi je zapel pas in sem plezal. Najprej smo hodili kot miške. Malo smo tudi tekli kot medvedi. Gugal sem se in potem sem šel dol na blazino. Petru sem pomagal pospraviti vrvico v torbo. Fajn je plezat. Najbolj mi je bilo všeč. ko me je Peter dvignil in sem šel gor. Doma sem povedal, da sem plezal. Mama Asmira je rekla, da je to super.

Ahmet Pjanić

Dostopnost