Skoči na glavno vsebino
Select Page

Šli smo na Hrvatine. Peljal nas je Nace. Sprehodili smo se po kamnu do mesta. Hodili smo sedem minut. Videli smo želvico. Med hojo smo dvignili roke v zrak, da smo se pohladili. Šli smo v gozd. Vstavili smo se v senčki in smo pili vodo in sok. Med potjo nam je Nace pokazal Koper, Ankaran, Izolo in Italijo. Ko smo prišli v Ankaran smo jedli pico v gostilni. Potem smo šli na morje. Sezu sem si sandale in sem stopil v vodo. Voda je bila slana in topla. Šli smo na pomol in se vsedli. Potem smo šli k Vidi. Tam smo pili sok in jedli češnje. Videli smo drevesa, kjer rastejo limone, pomaranče in češnje. Potem smo šli v klet in videli vino. Slikali smo se z Vido. Na izletu je bilo, ker sem videl morje.

Ahmet

Sli smo z Nacetom. Smo hodili. Šli smo v senčko in smo pili sok. Smo videli želve. Hodili smo kar dolgo. Nace nam je pokazal Koper. Smo šli skupaj s Primožem in Klemnom. VDC je šel s svojim kombijem. Smo se ustavili, pojedli malico in šli lulat. Videli smo Koper in Trst. Sedli smo v kombi in šli k Vidi. Dala nam je sok in piškote. Pri njej smo videli češnje, limone. Smo šli v klet. V kleti smo videli kako so otroci risali po stenah. Šli smo na pico.

Eva

Šli smo z Nacetom na izlet. Lepo je bilo, ker smo hodili. Šli smo pogledat jabolka in breskve. Videli smo tudi olive in češnje. Videl sem tudi morje, Na morju je vroče. Lepo je bilo, ker smo hodili z Nacetom.

Almedin

Dostopnost