Skoči na glavno vsebino
Select Page

Starše smo ob materinskem dnevu povabili na družabno srečanje ob tomboli. Veseli smo bili, ker so našemu vabilu z veseljem odzvali. Na koncu smo mamicam zapeli in jih obdarili z okrasnimi blazinami.

Zjutraj smo naredili kruhke. Ahmet je narezal papriko. Jaz sem z mikserjem stepla smetano. Dala sem jo v hladilnik. Smetano smo dali v vrečko in jo našpricali na mafine. Na mafine smo dali tudi jagode in čokoladne srčke. V šolo je prišel ati. Vesela sem, ker je prišel na tombolo. Pomagal mi je pokrivati številke. Imeli smo malo pavze, da smo lahko jedli kruhke. Potem smo spet igrali tombolo. Prišli so starši od Ahmeta, Julije in Almedina. Na koncu tombole smo zakričali:”Hura, tombola!” Vsi so zaploskali. Potem smo šli v kabinet po blazinice in smo zapeli pesmico Jaz pa grem na zeleno travco. Blazinico bom nesla domov, da jo bom dala mami, ker je danes materinski dan. Rada imam mamo.

Eva Bonča, PPVI 4

Danes je bilo lepo, ker je prišla mama. Bil sem vesel. Igrali smo tombolo. Iskali smo številke. Mama je izžrebala številko. Mamam smo postregli kolače. Eva je bila z očijem. Postregli smo jim tudi sok. Lepo je bilo.

Almedin Mujić, PPVI 3

 

 

 

Dostopnost