Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na morju je bilo fino. Lepo sem plaval. V vodi sem bil in plaval cel dan. S kombijem smo se peljali v Strunjan. Šli smo na sladoled, jedel sem jagodni sladoled. Bil je dober. V vodi sem imel šlauf in mi je šlauf pomagal, da sem plaval. Z mano sta plavala tudi Ahmet in Eva. Še bi šel na morje. Lepo je, da gresta Majda in Marta z nami na morje. Ahmet ni imel šlaufa. Imel je podmornico. Voda je bila slana.

Almedin Mujić

Šel sem s kombijem na morje z Marto. Bil sem blizu ograje. Metali smo kamenčke v vodo, jedli sladoled in se igrali. Jedel sem limonin sladoled.  V vodi je bilo lepo. Sedel sem pri vodi, potem pa sem šel v vodo. Hodil sem po vodi. Za roko sem imel privezano desko. Na morju sem videl reševalca iz vode. Imel je oranžno majico in slušalke v ušesih. Hodil je po plaži.

Ahmet Pjanić

Šli smo na morje. Preoblekli smo se v kopalke. Namazali smo se s kremo za sončenje in potem je Majda napihnila šlauf. Šla sem v vodo in plavala. Imela sem šlauf z rožicami. Fajn je bilo sedeti v šlaufu. Po vodi sta me porivali Marta in Majda. Preoblekla sem se v druge kopalke in potem smo šli na sladoled. Izbrala sem jagodo in potem sem sama plačala. Vsedli smo se za mize, ki so bile postavljene ob morju. S kamenčki smo delali stolpe. Šli smo se cingat in potem smo šli domov. Bi šla pa še na na morje, da bi lahko plavala s šlaufom.

Eva Bonča

Dostopnost