Skoči na glavno vsebino
Select Page

Prijatelji iz ONISa so nas povabili na predstavo Volk in štirje kozlički. Prav vsi smo zelo uživali, saj so se učenci zares potrudili.

V pravljici je bilo sedem kozličkov, v predstavi pa so bili štirje. Volk je prišel k kozličkom. Prestrašili so se. Niso vedeli ne kje je ata, ne kje je mama. V trebuhu je imel volk kamenje. Kozlički so mu jih dali v trebuh. Potem je volk spal. Ko se je zbudil je bil žejen. Padel je v vodo. Kozlički so bili zraven. Bili so radostni. Kozlički so na koncu zapeli pesmico. Na klavir je igrala učiteljica Beti. Tudi dve punčki sta igrali. Pojedel sem en keks, dala mi ga je Jana.

Almedin

Šli smo na predstavo. Nastopali so učenci iz ONISa. Bili so štirje kozlički, potem je prišel volk. Potrkal je na vrta od hiše. Nobeden mu ni odprl vrat. Volk je spet trkal. Požrl je kozličke. Potem so šli ven iz trebuha. Zapeli so pesmico in so zaplesali. Na koncu predstave sem jim dala tulipane. Bili so veseli. Dali so nam sok in piškote.

Eva

Bil je volk. Potrkal je na vrata. Mama je rekla kozličkom, da ne smejo odpreti vrat. Volk je potrkal, nihče mu ni odprl. Volk si je z moko namazal roke. Volku so odprli in je pohrustal kozličke.En kozliček je ušel v škatlo. Mamica je bila žalostna. Našla je volka in mu prerezala trebuh. Ven so poskakali kozlički. Dali so mu kamenje v trebuh. Mama mu je zašila trebuh. Volk se je prebudil in je pil vodo. Padel je na tla. Mi smo zaploskali, volk in kozlički pa so zaplesali in zapeli pesmico Radi, radi, radi. Jedli smo piškote. Jana nam je natočila sok. Bili so tudi iz delavnice. Skupaj smo šli nazaj v šolo.

Ahmet

Dostopnost