Skoči na glavno vsebino
Select Page

Sončen pomladni dan smo izkoristili za zelo prijeten pohod od Strunjana do Portoroža. Naša pot se je pričela na Strunjanski plaži, kjer smo se preoblekli v bolj poletna oblačila, se okrepčali, nato pa pričeli s pohodom. Šli smo mimo solin, oljčnih nasadov in cvetočih sadnih dreves. Pot nas je vodilo skozi 550m dolg tunel Valeta, kjer je pred leti potekala železniška proga. V Portorožu smo občudovali morje in si privoščili zelo dober sladoled.

Imel sem se lepo. Bilo je fajn in toplo. Na morju je bilo zelo vroče. Na obali ribiči lovijo ribe. Oblekli smo si kratke rokave. Gledali smo, kako je razširjeno morje. Morje je lepo in slano. Hodili smo skozi tunel.V Portorožu smo jedli sladoled. Naročil sem vaniljo. Sladoled je bil zelo dober. Sam sem si ga plačal. Najbolj mi je bilo všeč, ker sem videl ladjice.

Almedin

Andrej nas je peljal v Portorož. s kombijem. Tam smo jedli žemlje. Malo sem pil Cocto. Potem smo šli peš v park soline. Šli smo skozi tunel. V tunelu so bile luči, voda je malo tekla dol. Tunel je bil dolg. Nič me ni bilo strah v tunelu. Prišli smo na plažo. Šli smo na pomol, kjer smo se slikali. Usedli smo se na mivko in gledali ladjice. Stare mame so šle v vodo.Šli smo na sladoled. Bilo je lepo. Naročil sem čokolado. Peljali smo se v Idrijo in tam me je čakal Mirko. Peljal me je domov.

Gregor

Šli smo na morje s kombijem v Strunjan. Peš smo šli v Portorož. Videli smo velik avto (limuzino). Sami smo si plačali sladoled. Jedla sem jagodni sladoled. Videla sem morje. Marta si je sezula čevlje dol, štumfe dol in je šla v vodo. Še kdaj bi šla na morje skupaj s šolo. Najbolj mi je bilo všeč, ker sem lahko sama plačala sladoled.

Eva

Dostopnost