Skoči na glavno vsebino
Select Page

Danes je bilo najboljše, ker smo pekli medenjake. Imeli smo zajtrk. Jedli smo kruh, namazali smo med in maslo. Mleko smo imeli za pit. Slovenski zajtrk je bil to. Naredili smo čebelnjak. Naredili smo testo, smo ga zvaljali in potem so ratale zvezdice.

Almedin Mujić

Jedli smo slovenski zajtrk, med, maslo in kruh. Pili smo mleko. Tudi jabolka so bila na mizi. Okrasili smo mizo s čebelicami. Za domov smo naredili vazice. Vazico bom doma dala na mizo. Tudi doma bom pripravila tak zajtrk. Dala bom med, maslo, kruh in mleko. Kar smo jedli v šoli je bilo zelo dobro. Po zajtrku smo spekli piškote. V testo smo dali moko, med, sladkor. Dali smo tudi začimbe za medenjake. Morala sem mešati na štedilniku med, maslo, mleko in sladkor. Naredili smo zvezdice za smreko. Po kosilu smo naredili čebelnjak iz lesenih kock. Smo jih pobarvali in jih zlepili. Danes sem se v šoli imela lepo.

Eva Bonča

Zjutraj smo okrasili vazico. Pobarvali smo jo z rumeno barvo. Na vazo smo prilepili čebelice. Čebelice smo naredili iz papirja. Strigel sem papir, nato sem jim naredil tipalke iz žičk. Marta je dala med otrokom. Mi smo jedli, tudi Majda in Marta sta jedli. Zapeli smo pesmico Čebelice, čebelice moje ste prijateljice. Mi smo jedli. Danes smo jedli med, puter, mleko, kruh in jabolka. Danes smo jedli slovenski zajtrk. Po zajtrku smo spekli piškote. Eva je mešala, Gregor je dodal moko in sladkor in med. Jaz sem valjal testo. Naredili smo piškote za na smreko. Take okraske. Iz pečice se je kadilo, Majda je poletela in jih dala iz pečice. Piškote smo pekli 10 minut. Piškoti so bili fajn narejeni, bili so okusni. Naredili smo zvezdice. Barvali smo les in potem smo naredili čebeljo hišico. Bilo je lepo.

Ahmet Pjanić

Dostopnost