Skoči na glavno vsebino
Select Page

Smo šli v Postojnsko jamo. Smo se peljali z vlakcem. Malo smo tudi hodili peš. Videla sem kapnike. Tudi nazaj smo se peljali z vlakcem. Prišli so tudi otroci iz Postojne. Skupaj smo šli na sladoled.

Eva

Lepo je bilo v Postojnski jami. Imeli smo lepo vreme. Mož nas je peljal s kombijem. Šli smo v jamo. V jami je bilo lepo. Mi smo šli peš v jamo. Ena teta nam je govorila. Videli smo človeško ribico. Luč je bila v jami. Videli smo polno kapnikov. Mož nas je peljal z vlakom. Tudi drugi otroci so bili na vlaku.

Gregor

Peljali smo se s kombijem do Postojnske jame. Najprej smo šli na kafe v gostilno. Tam smo jedli sendvič in šli na WC. Anici smo pisali kartico. Napisali smo: LEP POZDRAV IZ POSTOJNSKE JAME. V jamo smo se odpeljali z vlakcem. Videli smo špagete, sveče in kapnike. Od njih je kapljalo. Ugasnili so luč v jamiBila je tema. Ni me bilo strah. Gospa nam je govorila o Postojnski jami. Povedala je, da so včasih v jami svetili s svečami, da so lahko videli. Videl sem tudi človeško ribico. Šli smo čez most in v koncertni dvorani zapeli Kuža pazi. Pred jamo so nas čakali prijjatelji iz Postojne. Peš smo šli na sladoled. V jami je bilo zelo lepo.

Ahmet

Dostopnost