Skoči na glavno vsebino
Select Page

V četrtek, 17. 3. 2016 so učenci Posebnega programa vzgoje in izobraževanja skupaj z uporabniki VDC Idrija-Vrhnika preživeli čudovit dan v Planici. V VDC so poskrbeli tako za prevoz, kot za nakup vstopnic, za kar smo jim zelo hvaležni.

V veliki množici gledalcev smo si z zanimanjem in velikim navdušenjem ogledali smučarske skoke. Ob ogledu slovenskih skakalcev so učenci še glasneje navijali in vihteli slovenske zastave.  Glasno navijanje in spodbujanje je zagotovo pripomoglo, da sta se Peter Prevc in Robi Kranjc ponovno odlično odrezala.

Navdušeni nad smučarskimi skoki v prelepi naravi, med visokimi gorami in  s pogledom na skakalnico smo se polni lepih vtisov vrnili domov.

Marta Erjavec

Ana me je pripeljala v Godovič, kjer sem počakala avtobus. Potem smo šli v Planico. Na avtobusu so bili Marta, Majda, Polona, Ahmet, Armin, jaz in Simona, pa še polno ljudi iz delavnice. Ko smo prišli v Planico, smo malicali in gledali skoke. Navijali smo za Petra Prevca. Pomahali smo mu z zastavicami. Srečali smo medveda in smo se z njim slikali.

Eva Bonča

Na avtobusu sem sedel s Simono. V Planici sem gledal Petra Prevca. Skakalnica je zelo velika. Skakalci so zelo fajn, ker se spustijo in skočijo dol. Jaz si ne bi upal tako skočiti. Navijal sem z zastavo in prepeval Planica, o Planica,… Zavpil sem jupiiiii, ko je Peter Prevc dobil medaljo. Snemali so nas s kamero, kako navijamo. Snemalci me bodo dali na televizijo. V Planici so bili tudi otroci iz delavnice.Tudi moja sestra Ajla je gledala skoke po televiziji. Rekla je, da smo lepo navijali. Ata Samir je rekel, da bo tudi on šel drugo leto v Planico. Še bi šel v Planico, ker je bilo fajn. Ker smo bili pridni, bomo šli drugo leto spet v Planico.

Ahmet Pjanić

 

V Planici je bilo zelo lepo. Peljali smo se z avtobusom skupaj z VDC-jem iz Idrije in Vrhnike.  Gledali smo Prevca, kako je skočil. Sedeli smo na tribunah in navijali z zastavami. V Planici je zelo lepo, ker so tam veliki hribi, vse je bilo tako čisto. Bilo je veliko ljudi, ki so vsi prišli zaradi Petra Prevca pa tudi zaradi drugih slovenskih skakalcev. Prevc in Kranjc sta zmagala in potem smo poslušali himno.  Na stojnici sem si kupila trobento z zastavico Planice. Nismo dobili avtogramov, smo se pa slikali s plastičnim Prevcem. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se slikali s plastičnim Prevcem.

Simona Mlakar

 

Dostopnost