Skoči na glavno vsebino
Select Page

V torek, 22.12.2015 so prišli na obisk učenci podružnične šole iz Godoviča. Druženje je potekalo v prijetnem vzdušju medsebojnega spoznavanja in razumevanja. Učenci posebnega programa vzgoje in izobraževanja smo jim predstavili našo sobo za sproščenje, skupaj smo telovadili in okraševali piškote. Nazadnje smo se še družili ob slastnih piškotih in čaju ter petju.

Martina Čefarin

 

Prišli so fantje in deklice iz Godoviča. Z njimi je bila učiteljica Maja. Pridni so bili. Pomagali so piškote krasiti, mi smo jih spekli. Jedli so piškote, ker so bili zelo dobri. Skupaj smo peli.

Gregor Simnič

Dekletom in fantom iz Godoviča sem skrila igračke v bazen s kroglicami. Iskali so jih. Kar namučili so se. Bilo je zabavno in lepo. Na koncu smo pojedli okrašene piškote, pili čaj in se fotografirali. Zanimivo bi bilo, da bi jih tudi mi obiskali v Godoviču. Nisem še bila v njihovi šoli.

Simona Mlakar

Bili smo v učilnici od Majde. Telovadili smo Armin, Ahmet, Eva in otroci iz Godoviča. Bosi smo hodili po taktilnih ploščah. Žgečkalo nas je. Potem smo jedli piškote in pili čaj. Za darilo smo jim dali svečnike. Naredili smo jih sami. Jaz bi tudi šla v Godovič na obisk, pogledat šolo.

Eva Bonča

 

Dostopnost